preloader

Over ons

Over ons

De praktijk
De praktijk is gevestigd aan de Ieplaan in Den Haag. De praktijk is zowel met het OV als auto goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid.
De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur voor een (nog) betere diagnostiek en behandeling. U kunt van ons team hoge kwaliteit verwachten, waar u als patiënt recht op hebt.
Wij verdiepen ons voortdurend in ons vak door bij- en nascholing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!
Intake
Tijdens uw intake gesprek dient u zich te kunnen legitimeren. Daarnaast krijgt u een intake formulier wat u dient in te vullen, zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van uw complete gezondheid, klachten en wensen.
Het team
Het team van de praktijk heeft als doelstelling om u van zo goed mogelijke tandheelkundige zorg te voorzien. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen en kunnen bovendien de meest complexe mondproblemen binnen onze praktijk voor u oplossen. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met de specialisten in de omgeving. Het team heeft zich in de afgelopen jaren in diverse behandelingen verdiept, waardoor wij meer tandheelkundige zorg aan u kunnen bieden zonder doorverwijzing. Zoekt u nog een praktijk bij u in de buurt, neem dan contact met ons op.
about-2-img

Meet our team

Onze professionele en vriendelijke tandartsen

Drs. J.J.A. van ling
Tandarts
Drs. F. Antanaus
Tandarts-Implantoloog

Ieplaan 114, 2565 LR Den Haag

Maandag t/m Donderdag

08.00 - 15.00

Drs. J.J.A. van ling

Tandarts

Drs. F. Antanaus

Tandarts-Implantoloog